Kattunger

trygt hos mamma

Bilde: Trygt og godt hos mamma! A-kullets Afrodite mellom Lillys poter.

Vi fikk fem kattunger 14. mars 2018 (B-kullet):

Foreldrene er:

Lilly av Moltemyr (N), NFO ns 24 og IC S*Lothloriens Elu Thingol, NFO as 22

B-kullet

Nyeste bilder av kullet: 11 uker

Betingelser:

Prisen for en kattunge  er NOK 8000,- . Depositum på NOK 2000,- betales ved booking, og blir ikke tilbakebetalt om kjøper trekker seg. Vil du ha med pass til kattungen koster det NOK 500,- i tillegg.

Kattungene er tidligst leveringsklare når de er 12 uker. De blir gjerne leveringsklare på litt ulik tid, og det er ikke gunstig at alle ungene blir borte fra mammaen på samme dag, så levering kan foregå fra 12. uke (6. juni) og en ukes tid fremover.

Hvis kattungen skal være innekatt bør den ha gode muligheter til lek og klatring, samt å titte ut av vinduer. I tillegg vil de sette pris på en tur ute i kattesele i trygge omgivelser, eller å ha tilgang til en luftegård, inngjerdet veranda eller tilsvarende. Den bør også ha selskap av en annen katt eller en hund som går godt sammen med katter. Hvis du ikke har et dyr fra før foreslår vi å skaffe to samtidig, enten to fra vårt kull eller en fra et annet sted i tillegg. Det er ikke mye ekstra jobb med to katter i forhold til én, og vi ser at våre katter har stor glede av hverandre. Den andre katten kan gjerne være huskatt.

Les mer om kattehold her.

Det er ikke førstemann til mølla ved kjøp av kattunger fra oss. Vi forsøker å finne den beste mulige fordelingen av kattunger i betraktning av kjøpernes preferanser, hva kattene skal brukes til, hva slags hverdag kattene vil få og så videre. Kattungene må også få utvikle seg før vi kan se hvem av dem som vil passe til hver kjøper.

Kattungene er ved levering:

  • behandlet mot orm flere ganger
  • vaksinert
  • veterinærkontrollert og utstyrt med ny helseattest

 

Inkludert i prisen er:

  • stamtavle
  • chip
  • kattungepakke fra Hill's